Vakantiehuis huren in België

Vakantiehuis huren in België

Er zijn verschillende soorten vakantiehuizen in België. Of je nou op zoek bent naar een knus huisje of een luxe kasteel voor de hele familie, voor iedereen is er een vakantiehuis in België die aansluit bij jouw wensen. Wil jij ook een huisje huren in België, dan zijn er voldoende mogelijkheden.

Huisje huren aan de Belgische Kust

Je kunt bijvoorbeeld een huisje huren aan de Belgische Kust, zoals in Brugge , Knokke of De Panne . Je kunt dan volop genieten van de brede zandstranden, de prachtige duingebieden en natuurreservaten, de gezellige badplaatsen, de gastvrijheid en de gastronomie. Elke plaats kent z’n eigen authenticiteit en sfeer. Je kunt er lekker luieren in de zon, maar ook sportief bezig zijn, zoals windsurfen, zeilen of beachvolleyballen. Je kunt bijvoorbeeld een vakantiehuis huren aan zee met prachtig uitzicht op het strand en de zee. Ideaal voor een romantisch weekendje of een langere vakantie. Op vakantie met je hond? Ook geen enkel probleem. In veel vakantiehuizen mag je hond gewoon mee!
​​​​​​​Een heel bijzondere plek is de stad Ieper. Ondanks alle narigheden tijdens de Tweede Wereldoorlog heeft deze stad zijn unieke historische sfeer weten te behouden. Geniet van de prachtige historische gebouwen en marktpleinen, diverse attracties en de dierentuinen in Bellewaerde Park.

Vakantiehuis huren in de Ardennen

Ook heel populair is een vakantiehuis huren in de Ardennen. De Ardennen is eigenlijk een hele grote speeltuin voor jong en oud. Dit prachtige heuvelachtige landschap vormen een uniek decor voor verschillende sporten, zoals wandelen, fietsen, mountainbiken, kajakken, paardrijden, raften en kanoën.
Huisje huren met Zwembad
Wat is er nou lekkerder dan een vakantiehuis huren met eigen zwembad? Vooral in de zomer. Kom je terug van een dagje uit, dan kun je eventjes heerlijk bijkomen in je eigen zwembad. Je kunt natuurlijk ook een huisje huren op een vakantiepark en gebruik maken van de faciliteiten van dat park, zoals het zwembad. Ideaal voor een heerlijk ontspannen vakantie.
Vakantiehuis huren in België
Zoals je ziet zijn er meer dan voldoende mogelijkheden voor een lange of korte vakantie naar België in je eigen vakantiehuisje. Het grote voordeel is bovendien dat het heel dichtbij is. Pak de auto en ga op vakantie naar België. Je bent er zo en kunt direct genieten van een welverdiende vakantie. Huur een huisje op het mooie Vlaamse platteland, in de Ardennen, aan de kust, in Vlaanderen of in (of vlakbij) een van de prachtige steden als Brugge, Brussel, Gent, Antwerpen of Namen. Overal is het even mooi en is er veel te doen en te beleven. Ga je alleen, met je gezin of met je hele familie of vriendengroep, er is voor elk gezelschap altijd een vakantiehuisje die aan je wensen voldoet.
Vakantiehuis huren nabij bezienswaardigheden
Denk je aan een huisje huren in België, dan denk je automatisch aan de Noordzee, de vele soorten bier, de heerlijke chocolade, de Belgische wafels en natuurlijk de heerlijke frieten. Maar naast deze bourgondische levensstijl heeft België nog veel meer te bieden. Er zijn vele bezienswaardigheden en heel veel mooie plekjes om te bekijken, van prachtige natuurgebieden en kleine middeleeuwse dorpjes tot de diamantstad Antwerpen . Er is voor iedereen volop te doen.